docent informatica

Voor de locatie Wilhelminalaan (havo/vwo) zijn wij voor het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een docent informatica.

Voor deze functie beschik je over een bevoegdheid voor het vak Informatica. Ben je studerend? Ook dan wordt je uitgenodigd om te solliciteren. Op de locatie Wilhelminalaan geef je les aan de leerlingen van havo/vwo bovenbouw met het examenvak informatica. In alle profielen is informatica een keuzevak. In het profiel Natuur & Techniek is informatica een profielkeuze vak.

Regius docent


Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Functie

Het betreft een functie voor 0,4000 fte, in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor het schooljaar 2018-2019 met uitzicht op een vaste aanstelling. Eventueel is de vacature te combineren met het geven van lessen wiskunde.  Inschaling is in schaal LB.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met mevrouw W. Bol Raap, adjunct sectordirecteur havo/vwo, uitsluitend per mail: vacatures@regiuscollege.nl. 

Solliciteren


Is dit een functie voor jou? Laat het ons weten door je motivatie en CV in te versturen via de  button “solliciteren”. Tip! lever je documenten aan als pdf document.

Je kunt reageren tot en met dinsdag 5 juni 2018. Wij streven er naar de gesprekken zo spoedig mogelijk, uiterlijk in de week van 11 juni 2018, te laten plaatsvinden.

Sollicitaties die ons op een andere wijze, dan via de aangegeven route, bereiken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Acties